Burak Yılmaz Lille / Burak Yılmaz, Lille'de sezonun futbolcusu seçildi ... / Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı.. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya.

Jetzt mit Yazici & Zeki Celik: Lille meldet Transfer von ...
Jetzt mit Yazici & Zeki Celik: Lille meldet Transfer von ... from gazetefutbol.de
Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Reims ile oynanan maçta takımının golünü atan bamba'ya asist yapan 35 yaşındaki futbolcu sosyal medyada en çok. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı.

Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team.

Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı.

Burak Yilmaz a officialisé sa venue au LOSC | Le petit Lillois
Burak Yilmaz a officialisé sa venue au LOSC | Le petit Lillois from www.lepetitlillois.com
Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. (the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating). Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti.

Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı.

Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Reims ile oynanan maçta takımının golünü atan bamba'ya asist yapan 35 yaşındaki futbolcu sosyal medyada en çok. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Yeni transfer burak yılmaz, 64. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım.

Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Yeni transfer burak yılmaz, 64.

Burak Yılmaz, Lille'de sezonun futbolcusu seçildi ...
Burak Yılmaz, Lille'de sezonun futbolcusu seçildi ... from foto.haberler.com
Reims ile oynanan maçta takımının golünü atan bamba'ya asist yapan 35 yaşındaki futbolcu sosyal medyada en çok. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yeni transfer burak yılmaz, 64.

Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken;

Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı.

Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle burak yılmaz. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı.